MC udstyr – must haves

Motorcykeludstyr

Du har din drømmemotorcykel, men er i tvivl om du har det nødvendige udstyr. Det er meget individuelt, hvad man som motorcyklist ønsker at tilføre af nyt MC udstyr, når motorcyklen skal opgraderes. Vælger du at købe nyt MC udstyr til din motorcykel, kan den holde længere, og du kan hermed få endnu flere dejlige køreture.

Hvad er mest nødvendigt?

  • En god lås er nødvendig. Der findes mange gode og smarte låse, som du kan se hos din motorcykelforhandler. Du skal dog være opmærksom på, at din motorcykelforsikring kan kræve, at du anvender en bestemt type lås.
  • Kåbeglas så du slipper for regnvand og vind.
  • En skærmforlænger kan være en god idé, hvis du kører meget i regnvejr eller på asfalt. Skærmforlængeren kan redde dig for meget skidt på motorcyklen.
  • Et bagagerum. Nogle motorcyklister synes, at det er fint med en rygsæk, men der er ikke plads til hjelmen i en almindelig rygsæk. Det er upraktisk at rende rundt med en motorcykelhjelm, når man er på farten. Derfor kan det være en god idé at installere et bagagerum på din motorcykel.

Must-haves indenfor beklædning/tøj

Som motorcyklist er man yderst udsat i trafikken. Det rigtige udstyr giver en større sikkerhed, når man er ude at køre. Det er nødvendigt med god motorcykelbeklædning, når du kører på motorcykel for at beskytte dig. Beklædningens vigtigste funktion er, at den skal beskytte dig, men den skal også sidde rigtigt, således at du føler dig tilpas, når du kører.

Hvor langt skal du køre?

Hvis du kører lange ture, enten i din fritid eller til og fra arbejde, er det en god idé at investere i en motorcykeldragt, der giver luft, så du undgår at svede alt for meget. Det anbefales, at du investerer i en god motorcykeldragt, som du kan have i mange år. Hvad enten du er til læder, tekstil eller andet materiale, skal udstyret være med til at give dig en tryg, sikker og komfortabel tur.

Valg af hjelm

Pasformen på hjelmen er noget af det vigtigste. Du skal derfor finde en motorcykelforhandler, som har et stort udvalg af MC udstyr, så du kan få målt dit hoved og prøve forskellige hjelme, inden du vælger din nye hjelm. Komfort og design hænger sammen – og investerer du i en god hjelm, vil du opleve lavere vindstøj.
MC Hjørnet Nordsjælland ApS
Krakasvej 9
3400 Hillerød
48 79 66 00