Hvad indebærer ejendomsservice?

ejendomsservice

Den korte definition af ordet ”ejendomsservice” er service, som har forbindelse til vedligeholdelse af ejendomme. En ejendom har behov for mange forskellige typer af service, så i praksis dækker ordet over mange forskellige ydelser.

De almindeligste ydelser inden for ejendomsservice er følgende:

  • Rengøring af ejendommen (både udendørs og indendørs af eksempelvis trapperne i opgangen)
  • Pudsning af vinduerne
  • Gartneropgaver i ejendommen eller i gården
  • Vedligehold af udendørsområder som eksempelvis fortovet
  • Aflæsning af måleenheder (skal typisk aflæses hvert kvartal)
  • Ansvar for at brandalarmernes batterier virker
  • Udskiftning af pærer i opgangen
  • Rensning af nedløb og tagrender for at undgå vandskader

Hvem sørger for ejendomsservice i din ejendom?

I mange boligforeninger er der tilknyttet en vicevært, som ordner de fleste mindre opgaver i ejendommen. Til de større opgaver kaldes der typisk forskellige typer af assistance ud til de varierende gøremål. I nogle boligforeninger har boligforeningens beboere også et delvist ansvar for at udføre ejendomsservice. De mange involverede parter kan gøre det svært at bevare overblikket over behovet for de forskellige opgaver og sørge for, at alle opgaverne bliver udført til tiden. De boligforeninger, som ønsker at have optimal vedligeholdelse af ejendommen, kan få stor glæde af at modtage professionel ejendomsservice i København fra et firma, der er specialiseret i alle typer af ejendomsservice. Ansvaret for ejendomsservicen kan derfor overlades trygt til et ekspertisefirma, som vil udføre alle opgaverne, når I har behov for det.

Hvordan fungerer professionel ejendomsservice?

Alle ejendomme er forskellige, og derfor er behovet for ejendomsservice også varierende fra ejendom til ejendom. Det er af den grund muligt for ejendomsejeren at lave en individuel aftale med firmaet, så opgaverne passer til ejendommens specifikke behov. Det er også muligt at tage hensyn til en eventuel vicevært, så det tilknyttede firma eksempelvis kun varetager de omfattende ejendomsopgaver. Viceværten kan således bevare sin funktion som vicevært, mens ejendommen blandt andet kan få glæde af en dygtig gartner nær København, som tilbyder sine grønne fingrer til hele hovedstadsområdet. Ejendommen kan på den måde få et udseendemæssigt løft af at tilknytte professionel hjælp til ejendomsservicen.

En fleksibel løsning til ejendommens individuelle behov

Er der ønske om særlige ønsker, som ikke er en del af sortimentet, så vil der forsøges på at løse dette problem på bedste vis. Denne fleksible løsning gør det let at få hjælp til ejendomsservicen. Det er på den måde muligt trygt at forlade ejendommen om eksempelvis sommeren, hvor firmaet kan stå til rådighed og sørge for rensning af nedløb og tagrender, så ejendommen er forberedt på skybrud, der kan true med vand i kælderen. Det er af den grund muligt både at lave faste aftaler samt at modtage hjælp hurtigt, hvis der skulle opstå akutte problemer i ejendommen.

 

Bekan Ejendomsservice APS

Stokkemarkevej 27

2730 Herlev

23 70 00 82